В атмосфері піднесення

У Палаці культури міста Нетішина  відбувся звітний концерт колективів, якими опікується цей заклад

Перед глядачами виступили малеча і дорослі, знані і поки що невідомі широкому загалу аматори сцени. Всі вони намагались передати свою любов до глядача і мистецького закладу, в якому проводять чималу дещицю часу. В Палаці культури півтора десятка  колективів художньої самодіяльності, переважна більшість з яких носить звання «зразковий» та «народний».  Присутні з великим ентузіазмом спостерігали за виступами акторів аматорського ансамблю-студії сучасної естрадної пісні «Синевір», вокаль­ного ансамблю «Зорепад», ансамблю народної пісні «Горлиця», хору ветеранів війни та праці «Журавка», зразкової хореографічної студіії «Серпантин» та  ансамблю танцю «Лайф», вокально-естрадної студії «Срібні нотки» та «Камелія», студії естрадної мініатюри «Браво», тощо. Їх учасники є переможцями, лауреатами та дипломантами не лише всеукраїнських, а й міжнародних конкурсів і фестивалів. Також у закладі функціонує понад 20 любительських об’єд­нань і клубів за інтересами.

По закінченню звітного концерту представники влади міста відзначали високе значення колективу Палацу культури для розвитку мистецьких талантів. Директору  Палацу культури Світлані Кириленко та керівникам кращих колективів були вручені грамоти та подяки міськ­виконкому, відділу культури міста. Також відбулось нагородження цьогорічних випускників студій та колективів Палацу культури.

 Щороку Палац культури проводить понад 300 заходів, серед яких: концертні програми та урочистості,  вечори відпочинку та дискотеки, тематичні, державні, професійні, народні та фольклорні свята, вечори пам’яті та вечори-реквієми, збори, семінари, презентації, шоу-програми, вистави та виставки, лекції та конференції  тощо. Тут завжди раді новим зустрічам з глядачем та творчими особистостями. У стінах закладу панує постійна атмосфера свята.

Фото Віктора Гусарова