У тiсному контактi

Відділ охорони здоров’я Хмельницької АЕС тісно співпрацює із працівниками СМСЧ-4, адже немає більшого капіталу, як здоров’я трудівника, підтримання його фізичного та психологічного стану у хороших кондиціях. Зауважимо, що на станції функціонує здоровпункт із постом фельдшера. Останній може оцінити ваш стан, надати рекомендації відповідно до моменту. Тут також для послуг працівників аптека, обладнано кабінет для проведення фізіотерапевничних процедур в період медичної реабілітації.

Головна ж профілактична робота формується навколо систематичних мед­оглядів, які відповідно до характеру ді­я­льності проводяться з певною періодич­ністю. Значне навантаження припадає на дільничних терапевтів, вузькопро­фільних спеціалістів, голову лікувально-консультаційної комісії. І профогляди, і профі­лактика, і діагностика проходять на базі поліклінічного від­ділення. Періодичні огляди надають  можливість однозначно виявити ті захворювання, які у людей з’являються, і відповідно до цього прийняти рішення, як лікувати пацієнта.

Начальник відділу здоров’я Євгенія Фаб’янчук відзначає, що традиційно медики і станційники толерантно вирішують поточні питання.

Зазначимо, що СМСЧ-4 м.Нетішин – це потужний медичний заклад, у складі якого понад 110 лікарів. В стаціонарі закладу функціонують відділення: дитяче, гінекологічне, об’єднане лор та оф­таль­мологічне, відділення денного стаціона­ру – всі  по 20 ліжок; хірургічно-травматологічне, інфекційне та пологовий будинок – кожне на 40 ліжок; терапевтичне та  неврологічне,  реанімаційне.

Як зазначає начальник СМСЧ-4 Юрій Іванович Уляницький, проблем у закладу вистачає. Але головне, щоб їх не було із здоров’ям у мешканців Нетішина.

Віктор Павлов