Відзначили бухгалтерів Нетішина

16 липня секретар міської ради Нетішина Микола Степаненко привітав бухгалтерів підприємств, організацій та установ міста з нагоди професійного свята. «Ваша праця важлива і відповідальна, ви упевнено тримаєте руку на пульсі всіх змін, що стосуються законодавства. Бажаю вам здоров’я, терпіння, щоб керівництво завжди ставилось до вас із повагою, маючи за найперших порадників», - побажав секретар міської ради, звертаючись до присутніх.

Для двадцяти двох працівників Микола Степаненко вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Серед нагороджених Н.В. Шминдра, Т.А.Волос, Т.З.Бевз, Л.І.Гнатюк, Н.С.Пархомчук, Ю.Л.Шкребій, О.О.Зикова, Н.І.Захожа, В.В.Сухозанет, Л.І.Сафонова, Л.Г.Грипіняк, І.В.Чирухіна, О.Д.Комар, Г.О.Сиргі, Д.В. Гончарук, С.А.Балій, Л.А.Гаркуша, О.В.Ляшук, М.А.Гульченко, О.М. Кравчук та А.П. Пономарьова.

Серед відзначених майже усі бухгалтери - жінки, але в кожному правилі є винятки. У нашому випадку такий виняток лише один – Віктор Сухозанет, спеціаліст виконкому, котрий не просто належить до найкращих бухгалтерів міста, а й вірою і правдою продовжує служити обраному ремеслу, незважаючи на те, що чоловіки рідко затримуються в такій професії.

Богдан Фединчук

Фото автора