Молодi i цiлеспрямованi

В цеху теплової автоматики та вимірювань відбувся конкурс професійної майстерності серед слюсарів з обслуговування засобів автоматики та вимірювань, заявку на участь у якому подав аж 21 працівник цього напрямку. Конкурс складався з теоретичної і практичної частин. Спочатку  учасники демонстрували свої знання у таких напрямках, як охорона праці, техніка безпеки, пожежна безпека, спеціальна професійна підготовка тощо. Найкращі результати тут показали Сергій Хонько та Роман Шимчук. До речі, Сергій дав правильні відповіді на всі  запитання.

Під час оцінки практичних навиків для слюсарів було запропоновано підготувати робоче місце, усунути основні несправності в системі дистанційного управління електроприводів запірної арматури. Тут знову найкращі результати були у Сергія Хонька. Саме йому за підсумками двох етапів конкурсу було присуджено перше місце. Другим став слюсар з обслуговування Андрій Максімов, який у складі підрозділу трудиться лише один рік. Третє місце посів  Олег Кінах.

За словами заступника начальника по роботі з персоналом цеху теплової автоматики та вимірювань Петра Іщенка, конкурси серед працівників проходять під егідою Ради молоді і основним їх завданням є сприяння підвищенню професійного рівня молодих спеціалістів. Переможцям конкурсу буде надано право захищати виробничу честь ХАЕС на міжстанційному рівні. Крім цього, всі кращі слюсарі матимуть можливість одержати грошову винагороду і згодом підвищити свою класність.

Наш кор.

На знімках: моменти конкурсного суперництва

Фото Валерія Валуєва