М’яч над сiткою

Позаду чотири тури першості України з волейболу серед чоловічих команд у вищій лізі. Команда «ХАЕС – НАЕК» з Нетішина взяла участь у змаганнях, які пройшли у Хмельницькому, Луцьку, Житомирі та у нашому місті.  Серед 16 команд наша дружина посідає 10 позицію. У останніх двох турах, що пройшли у Нетішині та Житомирі, були обіграні команди «Спартак» зі Сваляви (3:1), «ВК БАРКОМ-Кажани-2» зі Львова (3:2), «НУФВСУ-Київ-Житомир» (3:0) та у впертій боротьбі поступились команді СК «Херсон-Сіті».

Наступний тур нетішинці проводять у Одесі. Наша команда поміряється силами з лідерами чемпіонату «ЕкоДімом» з Вінниці та місцевим «Завоіром».

 Крім боротьби у вищій лізі, команда бере участь у чемпіонаті Хмельниччини «Подільська ліга» у дивізіоні «А». Проведено два тури, здобуто п’ять перемог при двох поразках. Відтак команда в трійці лідерів. Забезпечували ці перемоги лідери команди, працівники ХАЕС Андрій Орловський, Олександр Чернюк та Ігор Нікітчук ( всі - ЕРП), Андрій Олендер з турбінного цеху та Олександр Галент з електроцеху.

Петро Шелепало