В орбiтi – мiсто енергетикiв    від 1 до 7 грудня 21 

У приміщенні КП «Торговий центр» запрацював магазин торгової мережі «Копійочка». Переможцем аукціону на торгові площі  стало  ПП "СЕКВОЯ.К" (Івано-Франківщина)). Цінова пропозиція за лот становила 111 000 тис. грн (без ПДВ), що у 63 рази перевищило стартову вартість оренди. Розмір щомісячної орендної плати, відповідно до договору оренди, укладеного між КП «Торговий центр» та ПП "СЕКВОЯ.К" від 19 листопада 2021р.,  становить 133 200 грн (з урахуванням ПДВ).

***Ремонт автодороги державного значення N-25 Городище-Рівне-Старокостянтинів на території Нетішинської міської територіальної громади здійснює рівненська філія канівського ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» за кошти державного бюджету в рамках президентської програми «Велике будівництво».    За словами  начальника дільниці Івана Терещука,  найближчим  часом планується прокласти по Солов’євській трохи більше 2 км дороги.

***До КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» приїздив заслужений лікар України, керівник  комунального некомерційного підприємства Хмельницької обласної ради «Хмельницького обласного серцево-судинного центру» Андрій Кланца разом зі спеціалістами центру: заступником директора з лікувальної роботи, заступником директора з економічних питань, головною медичною сестрою, лікарем УЗД.Вони оглянули приміщення в будівлі медсанчастини, де розміщатиметься філія інтервенційної  хірургії обласного кардіоцентру.З директором КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» Василем Пословським, міським головою Олександром Супрунюком, секретарем міської ради Іваном Романюком обговорено господарські, організаційні та кадрові питання. Пройшла співбесіда з молодшим медичним персоналом та санітарками, які вивільняються з медсанчастини і можуть бути прийняті на роботу у філію кардіоцентру, та з тими, хто працює в медсанчастині, але бажає працювати у філії.

***Щонайменше 15 кілометрів у день їздить на своєму візку з ручними педалями Борис Козела з Нетішина. За два останні роки подолав 7 тисяч кілометрів, а його власний рекорд – більше 120 кілометрів за день. За його словами, веловізок вітчизняного виробництва отримав безкоштовно в соцзахисті. Відтоді тренується щодня і не зважає на стереотипи, що людина з інвалідністю має сидіти вдома. Об’їздив околиці Нетішина, Славути та їздить у сусідні області.Борис – колишній військовослужбовець. 24 роки тому втрапив на мотоциклі в аварію та зламав хребта. Велоспорт дозволяє підтримувати фізичну форму і не падати духом. Про свої мандрівки Борис розповідає на сторінках в соцмережах.“Це вже, мабуть, переросло в якусь хворобу. Я додому приїжджаю, ледве в під’їзд піднімаюся до ліфта і кажу собі, що сьогодні останній раз. А зранку просинаюся, знов сідаю і знов їду. Це мене стимулює, і я став мотиватором для інших”.