В Острозі відбувся турнір з боксу пам’яті заслужених тренерів України Віталія Мартиненка та Юрія Тончука. У третьому за ліком турнірі взяли участь близько 120 боксерів з шести областей України – Житомирської, Львів­сь­кої, Хмельницької, Волинської, Тернопі­льської та з Рівненщини.

Нетішинці були у команді Хмельниччини і продемонстрували непогані бої та результати. Зокрема свої перші турнірні бої провели Даниїл Мельник (33 кг), Артем Щелкун (38), Владислав Нечай (34), які піднялись на срібну сходинку турніру, а Михайло Поліщук (24) дістався бронзи.

Боксери 2005-2006 років наро­дження Назар Клімчук (72 кг), Герман Мазанік (42), Денис Бондаренко (35,5), Владислав Нестерук (41,5), Тарас Шаповал (48), Михайло Василенко (38,5) були кращими у своїх вікових та вагових категоріях, а Арсен Тишкун та Віталій Сідлецький увійшли в число призерів.

Добре виступили і старші. Зокрема Максим Степанишин, Іван Мольдван, Олексій Степанюк та Олександр Лавренчук тріумфували на турнірі.

Серед боксерів 2000-2001 років народження Максим Глушко став переможцем, його тезка Максим Багнюк - другим, а Михайло Пашинський третім.

Не знайшлось суперників кандидату у майстри спорту Антону Свинаренку та майстру спорту Олені Ковальчук, яким автоматично присвоєно чемпіонські титули.

Слова вдячності хочеться сказати на адресу організаторів турніру та представникам Нетішинському міськвиконкому і КДЮСШ ППО ХАЕС за допомогу.

Нині здійснюється підготовка частини спортсменів до участі у відбірковому турнірі у Броварському вищому училищі фізичної культури. Решта наших вихованців візьме участь у міжобласному турнірі в м. Шепетівка.

В кінці травня з нагоди Дня захисту дітей пройде боксерський турнір і у Нетішині.

 Максим Грушин,

тренер з боксу