В храмі Св. Вмц. Параскеви відбулися перші чудесні зцілення  від ікон Божої Матері «Казанська» та Святої Параскеви,

які минулого тижня відобразилися на склі

Тепер ці ікони ми по праву можемо називати чудотворними, адже вони не тільки дивним та загадковим чином відобразилися на склі, але й через те, що від них почали відбуватися перші чудесні зцілення, а саме: в середу першого тижня Великого посту після вечірнього богослужіння та поклоніння іконам, літня жінка, яка не могла безболісно ходити та бити поклони, після поклоніння чудотворним іконам  зцілилася. Всі присутні в храмі мали змогу переконатися в цьому на власні очі.

Через деякий час ще одна жінка звернулася до нас із наступним повідомленням про своє чудесне одужання: «Довгий час у мене були проблеми з колінами – виникав дискомфорт при ходьбі. В перший тиждень посту, одного дня я прийшла до церкви, приклонила коліна та від усього серця помолилась до чудотворних ікон, і, о диво, наступного дня я відчула, що болю немає. За своє зцілення я вдячна Богу та свідчу про чудотворність ікон».

Як ви можете здогадатися, ми побачили закономірність у цих розповідях: дивним, Божественним чином відбувається зцілення ніг у людей. Сподіваємось, що це не останні чудеса, які Господь дарує нам по молитвам Його Пречистої Матері та Його Святої Великомучениці.

Хочеться зауважити, що чудо нашого храму за цей короткий проміжок часу зацікавило паломників із Києва,  Рівного, Славути, Острога та інших сусідніх регіонів, що є свідченням істинності Божественної милості, яка дарується від чудотворних ікон усім тим, хто звертається до них з вірою та надією.

Наш храм відкритий щоденно  з 10:00 до 19:00, всі, хто бажає,  можуть прийти і поклонитися до чудотворних ікон в надії на своє особисте зцілення.

Щоп’ятниці о 18:00 відбуватиметься Водосвятний молебень з Акафістом перед святими іконами.

Щонеділі о 7:00 буде проходити таїнство Соборування біля чудо­творних ікон, Сповідь, Божественна літургія, після якої молебень та поклоніння чудотворним іконам, в той самий день о 17:00 - Пасія (спо­­мин страстей Христових) та Водосвятний молебень перед чудотворними іконами.

Настоятель храму

Св.Вмц.Параскеви

прот. Роман Тишкун