В Нетішині і різних куточках світу

Хмельницька АЕС піклується про розвиток не лише професійних складових працівників, але й опікується їх фізичним гартом. В атомній галузі  лише  одне фізкультурно-спортивне об’єднання  перебуває у підпорядкуванні  первинної профспілкової організації, а саме -  Спорткомплекс  Хмельницької АЕС та Комплексна дитяча спортивна школа цієї станції. Відтак спортсмени зростають і мужніють на очах і за конкретної підтримки профспілок та адміністрації станції.

Цьогоріч втринадцяте проводиться Спартакіада трудового колективу ХАЕС. Відбулись змагання з волейболу, які зібрали дев’ять команд любителів однієї з наймасовіших спортивних ігор. В результаті баталій найкращим колективом виявились волейболісти енергоремонтного підрозділу. На другій позиції збірна електроцеху та ЗДПО, треті – турбіністи.

Завзято змагались інші команди, які зрештою розташувались у такому порядку: НТЦ+РЦ; Збірна відділів; КТЦ+КГ+В/ч; транспортники +УВТК; цех ТАВ + Управління і збірна ЦДПРВ+ЦРБ.

 У переможців турніру кращими гравцями були Андрій Орловський, Ігор Нікітчук та Іван Маркевич. Срібні призери мають пишатись грою Андрія Самойлюка та Олександра Галента, а бронзові завдячують вдалим діям Андрія Олендера, Юрія Гайдука та Василя Пінчука.

В той же час тренери та вихованці КДЮСШ змагались у різних куточках України, здобуваючи від­знаки. У Старокостянтинові на відкритій першості ДЮСШ з легкої атлетики «Хто ти, олімпієць?», пере­можно виступила Катерина Гарбар.

У Миколаєві на чемпіонаті Укра­їни з самбо відзначились заслужені майстри спорту Дмитро Бабійчук та Іван Васильчук. Вони були сильнішими у своїх категоріях. Крок до перемоги здійснив і Сергій Ісаков, вперше пробившись у п’ятірку кращих.

А у Броварах під Києвом відбувся чемпіонат України з кікбоксінгу серед юнаків і юніорів. Команда з Нетішина виступила дуже пристойно. Володимир Корсун здобув перемогу у розділі лоу-кік. Його колега Євген Костенко отримав срібло, кандидати у майстри спорту Олександр Троцюк, Антон Поліщук, Антон Копійко і Сергій Бещук піднялись на бронзову сходинку п’єдесталу пошани. Останній – двічі: у розділах фул-контакт та лоу-кік.

А найбільшого успіху добились Олімпійські чемпіонки Пекіна Галина Пундик та Ольга Жовнір. Разом з подругами по команді вони стали переможцями чергового етапу Кубка світу, який завершився в італійському місті Анталії.

Ірина Мельник