Вiдвiдали пiдшефних

Нещодавно члени комісії профкому ХАЕС по роботі з дітьми і шефській роботі відвідали мешканців підшефного закладу – Старокривинського будинку-інтернату для інвалідів та людей похилого віку. Від імені працівників Хмельницької АЕС кожному з його мешканців вони вручили святкові набори, до складу яких входили пасочки, на замовлення випечені дбайливими руками майстрів з кондитерського цеху їдальні №9 ЦГЗ, солодощі (цукерки, вафлі, солодка газована вода), фрукти, серветки, туалетний папір. Директору інтернату Ларисі Борисівні Попчук для потреб закладу було передано 2 коробки з мийними та дезінфікуючими засобами, а також мішки та пакети з одягом, взуттям та постільною білизною.

Члени комісії дякують всім небайдужим та кожному, хто відгукнувся на заклик та долучився до даного заходу! Детальний фінансовий звіт про суми зібраних коштів та витрати знаходиться в профкомі.

* * *

Наступна поїздка членів комісії запланована на 29 травня до підшефної Берездівської спеціальної школи-інтернат на свято останнього дзвоника. Цього року даний навчальний заклад закінчують 9 випускників – 4 хлопчики та 5 дівчаток. На придбання для них подарунків в наявності є 2057 грн., які залишились з часів новорічної акції під назвою «325 новорічних подарунків».

Усі попередні роки випускники інтернату отримували від імені працівників ХАЕС однакові подарунки – обов’язково дорожні сумки, в яких, в залежності від фінансових можливостей, могли знаходитись або 2 банних рушники, або рушник і плед та коробки з цукерками.

У цьому ж році випускники вперше вирішили спробувати замовити собі подарунки на свій смак. Свої побажання вони написали на листочках та вручили їх нашим Діду Морозу і Снігуроньці  (їхні ролі під час візиту 18 січня виконували Сергій Роженюк з ТрЦ та Ірина Сєднєва з ЦДПРВ). В результаті вийшов  список: 4 джинсів, 1 спортивний костюм та 4 валізи на колесиках.

Шановні працівники нашого підприємства, колеги! Давайте гуртом влаштуємо нашим підшефним незабутнє свято! Сподіваємось на вашу підтримку та допомогу. З пропозиціями звертатись в профком або до голови комісії по роботі з дітьми і шефській роботі за тел. 067-583-77-24.

                               Інформація КРДіШР