Відзначені  за мужність

14 грудня - День вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС, людей, які ціною власного життя і здоров’я приборкали надзвичайне лихо XX століття. Цей день  став скорботним нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної електростанції.  14 грудня поточного року було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофага над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС.

З нагоди Дня ліквідатора у Нетішинському місцевому ХАБі відбулось вшанування нетішинців, причетних до подій ліквідації наслідків аварії. Слова безмежної вдячності мужнім людям звуча­ли з вуст заступника міського голови Ольги Бобі­ної, яка від імені виконавчого комітету вручила Почесні грамоти та цінні подарунки Віктору Богатирю, Володимиру Васильчуку, Болеславу Залев­ському, Володимиру Лавренчуку, Станіславу Поночовному, Валентині Поповій і Федору Середі.

До привітань у цей день приєдналася начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради Валентина Склярук.