Денис Ігорович Клюшніков та Олександр Михайлович Шийка – керівники різних структурних ланок на Хмельницькій АЕС, але об’єднані спільною справою – піднести планку рівня виробництва до знАчимих величин.

Начальник служби інформаційних технологій Д.Клюшніков опікується  господарством, що кожного року, а то й кожного місяця, приростає новим обладнанням, оновленим програмним продуктом, збагачується найсучаснішими проривами у сфері комп’ютерізації. А це щоденне відслідковування новин і тенденцій на цьому напрямку, постійний пошук задоволення процесу виробництва передовими прогресивними надбаннями.

Начальник відділу технічного контролю Олександр Михайлович Шийка покликаний разом із підопічними відслідковувати належну якість продукції, яку отримує станція для своїх потреб. Контроль якості робіт із ви­готов­лення, монтажу, ремонту, модернізації і реконструкції обладнання і трубопроводів, виготовлених станційними  підрозділами і підрядними організаціями, а також попередження видачі у виробництво продукції, яка не відповідає встановленим вимогам; вхідний контроль зварювальних матеріалів, матеріалів для виготовлення обладнання та трубопроводів, безпосередньо самого обладнання та трубопрово­дів, а також свіжого ядерного палива і багато інших функцій в полі зору  керівника ВТК.

Обидва очільники – люди сучасних поглядів, особи відповідальні і прогресивні. Об’єднує їх ще одна обставина – вони народились 1971 року на початку травня. Відтак, святкують півсторічний ювілей.

З нагоди цієї дати та досягнень, що здобуті на життєвому шляху, генеральний директор ХАЕС Андрій Козюра, вручив ювілярам відзнаки ДП «НАЕК «Енергоатом»:  Денису  Клюшнікову - «Відмінник атомної енергетики» та Олександру Шийці - «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України».