Відзначили кращих спортсменів та тренерів Хмельниччини

У приміщенні Хмельницького Будинку рад відбулося урочисте нагородження премією у сфері фізичної культури та спорту провідних спортсменів, тренерів та фахівців області за вагомий внесок у розбудову фізкультурно-спортивного руху.  Приємно, що у ряду знаних атлетів та їх наставників кілька прізвищ нетішинців. Зокрема у номінації кращий спортсмен з олімпі­йських видів спорту значаться заслужені майстри спорту Аліна Комащук (друге місце на Олімпійських іграх та третє на чемпіонаті Європи і Кубку світу) та Ольга Жовнір (друге місце на Кубку світу у командному заліку та титул чемпіона України і друге місце на Кубку України).

У номінаціях кращий спортсмен з видів спорту, що не входять до олімпійської програми, кращий спортсмен юніор (юніорка) з олімпійських видів спорту,  кращий спортсмен юніор (юніорка), що не входить до олімпійської програми представників Нетішина немає. Натомість знаходимо прізвище тренера-викладача КДЮСШ ППО ХАЕС Олега Штурбабіна, який підготував Аліну Комащук, в числі номінантів кращих тренерів з олімпійських видів спорту.

У номінації кращий тренер з видів спорту, що не входять до олімпійської програми значиться інший представник КДЮСШ тренер-викладач з футболу Василь Коробчук.