Вiдзначили волонтерiв

Окрім виробничих питань, президент Енергоатома Юрій Недашковський під час перебування на Хмельницькій АЕС взяв участь у церемонії нагородження найактивніших волонтерів з числа працівників станції.

Звертаючись до присутніх, він зазначив: «Хотів би подякувати найактивнішим учасникам волонтерського руху на ХАЕС за їх громадянську позицію, яка допомагає всім нам швидше прийти до перемоги і настання миру в Україні». Він нагадав, що «за час військових дій транспортники ХАЕС відремонтували, підготували і передали для потреб військових 17 одиниць техніки,  станом на 29 листопада перераховано 26 мільйонів гривень військового збору». Назвав президент тих, хто через громадське об’єднання «Нетішинська самооборона» періодично передає на потреби армії, зокрема воїнів-нетішинців, значні суми коштів. Тут перед ведуть турбіністи, персонал ЕРПу, ЦТАВ, РЦ, НТЦ та інших структурних під­роз­ділів.

Окрім фі­нан­сів до­помагають стан­ційники українському вій­ську харчами, предметами першої необхідності тощо.

Кращих ак­ти­віс­тів волонтерського руху нагоро­джено медаллю «За жертовність і любов до України». Відзнаку Української православної церкви вручив волонтерам архімандрит Владислав, настоятель собору святих Архистратига Божого Михаїла та Архангела Гавриїла. Медалі удостоєні Надія Мельничук, Сергій Закусило, Костянтин Бичков, Юрій Камозін та Наталія Новікова. «Маємо і надалі докладати всіх зусиль, щоб перемога була за нами», - сказав, вручаючи нагороди, отець Владислав.

Ольга Сокол

Фото Олександра Шустерука