Відзначились минулого року

Спортсмени міста-супутника Хмельницької АЕС заслужено входять до когорти найкращих не лише в Україні, а й успішно виступають на європейській та світовій аренах. Свідчення тому – високі результати, продемонстровані протягом 2019 року у різних видах спорту.

Із гідних досягнень – «золото» чемпіонатів світу і Європи серед самбістів до 20 років та «срібло» Кубку Європи і «бронза» чемпіонату Європи серед дорослих Ярослава Давидчука, - вихованця комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, яка знаходиться у підпорядкуванні первинної профспілкової організації Хмельницької АЕС (на знімку).

На чемпіонаті України із бойового самбо серед юніорів відзначилися також вихованці КДЮСШ Дмитро Руй та Микола Сидор, які посіли друге та третє місця у своїх вагових категоріях.

На Кубку України з боротьби самбо серед чоловіків посіли другу та третю сходинку нетішинські самбісти Олександр Брус та Тарас Кравчук.

Підтягуються до дорослих і юні спортсмени, які на чемпіонаті України з боротьби самбо також в числі призерів. Тренує спортсменів знаний у спортивному світі фахівець КДЮСШ ППО ХАЕС заслужений тренер України з боротьби самбо Геннадій Горохов.

Футболісти міста-супутника достойно виступають у відомих спортивних клубах. Серед вихованців тренера Володимира Возьного чемпіон світу з футболу віком до 20 років Олексій Хахльов. За підготовку знаного майстра шкіряного м’яча його першому тренеру присвоєно звання «Заслужений тренер України».

Успішним був спортивний сезон і для фехтувальників. Зокрема, друге місце на чемпіонаті України серед чоловіків посів нетішинець Дмитро Пундик.

З гарними результатами завершили минулорічний сезон Дмитро Колобаєв та Катерина Савчук, які посіли перше та третє місця на чемпіонаті України з фехтування на шаблях серед юніорів.

У командному складі Катерина Савчук також стала призером Кубку України та за результатами минулорічного спортивного сезону зарахована до резервного складу збірної України. Тренує юну фехтувальницю заслужений тренер України Віталій Цисарук.

Окрім спортсменів КДЮСШ є чим пишатися і вихованцям спор­тивного клубу «Вершина», що демонстрували протягом сезону стабільно високі результати. Зокрема, Катерина Педько і Вікторія Нікітіна, які посідають першу та другу позицію у Всеукраїнському рейтингу, та Ярослав Кондратюк, який також у трійці лідерів загальноукраїнського рейтингу, входять до складу збірної України.

Попереду новий спортивний сезон. Побажаємо нашим провідним спортсменам нових перемог!