Нашi вiйськовослужбовцi знову в призерах

З 23 по 25 січня 2013 року на базі спортивного комплексу Волинської обласної організації ФСТ «Динамо» пройшов чемпіонат управління Західного територіального командування внутрішніх військ  МВС України з рукопашного бою.

У змаганнях брали участь десять команд, кожна з яких включала в себе шість  учасників в різних вагових категоріях. Команда з Нетішина була представлена військовослужбовцями взводу спеціального призначення  військової частини 3043 з охорони ХАЕС, яким керує прапорщик Олександр Онищук. Наші спецназівці в результаті запеклої боротьби здобули почесне друге місце та були відзначені кубком Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України.

В особистій першості Володимир Данилюк-Учамбрін  здобув перше місце у ваговій категорії до 100 кілограмів, Павло Бречко, Дмитро Штипуляк та Сергій Іскрюк вибороли відповідно два других та третє місце у своїх вагових категорі­ях. Усі переможці нагороджені грамотами та медалями. Крім того, кожен з учасників змагань був заохочений грошовою винагородою від командування частини.

Володимир Козак,

заступник командира частини 3043 з виховної роботи

На знімку: команда в/ч 3043