На сторожі вдень і вночі

Виповнилось 28 років від  дня створення військової частини №3043 з охорони Хмельницької АЕС.

 Під час урочистостей з нагоди утворення військової частини генеральний директор  Хмельницької АЕС Андрій Козюра та нетішинський міський голова Олександр Супрунюк привітали військовослужбовців та нагородили грамотами за зразкове виконання військових обов’язків та досягнуті високі результати у бойовій службі.

Генеральний директор зазначив, що нацгвардійці військової частини захищали нашу державу у антитерористичній операції на сході країни,   злагоджено працювали на блок-постах, які влада вимушена була  створити під час природної загрози – коронавіруса. Нацгвардійці  справились із завданнями, продемонстрували успішну роботу. «Бути нацгвардійцем відповідально і почесно. Військові, що  готові до виконання завдань, пов’язаних із виникненням надзвичайних ситуацій на ядерному об’єкті,  - приклад сили і мужності, вони честь і гордість нашої держави», - наголосив Андрій Козюра.

Міський голова Олександр Супрунюк від імені громади нагородив  кращих військових грамотами та цінними подарунками, подякував за службу, допомогу у боротьбі з коронавірусом і висловив побажання,  аби військові застосовували  зброю лише на навчаннях.

У день народження військова частина  поповнилась новими бійцями, які склали присягу на вірність державі.

 «Нацгвардійці військової частини забезпечують надійну охорону Хмельницької АЕС,  супроводження спеціальних вантажів та готові до виконання завдань, пов’язаних із виникненням надзвичайних ситуацій на ядерному об’єкті та поблизу нього, - наголосив командир військової частини Костянтин Кабанов. - Ми завжди на передових позиціях, працюємо в посиленому режимі,  охороняючи важливий стратегічний об’єкт, дбаючи про спокійне життя міста - супутника».    

З нагоди чергової річниці військової частини Національної гвардії України колег привітали побратими з військових частин Запорізької, Южно-Української, Рівненської АЕС, міст Дніпра, Шостки, Павлограда.