Вивчали потреби атомників у засобах індивідуального захисту

У навчально-тренувальному центрі Хмельницької АЕС відбулась презентація засобів індивідуального захисту, які виготовляє та реалізовує компанія OZON. Її представник Ігор Семенець розповів про основні напрями діяльності. За його словами, компанія OZON розпочала свою діяльність у 1994 році. За цей період вдалося завоювати лідируючі позиції на ринку серед виробників спецодягу та засобів індивідуального захисту. Великий досвід є у проектуванні та розробці спецодягу, робочого одягу, спецвзуття, захисних окулярів, робочих рукавиць. Виготовлену продукцію можна отримати як зі складу, так і замовити  пошиття спецодягу та корпоративного одягу за індивідуальними ескізами.

Для працівників електростанції, які опікуються питаннями охорони праці у підрозділах, гості продемонстрували різні види засобів індивідуального захисту, основу яких складали спецвзуття та спецодяг. Саме така продукція масово використовується у тих чи інших напрямках виробничої діяльності. Учасників презентації цікавили технічні характеристики окремих видів продукції та можливість їх використання у різних середовищах під час ремонтних кампаній. Заступник начальника по роботі з персоналом транспортного цеху Ігор Дмитришин сказав, що для потреб автомобілістів потрібен одяг, який придатний для роботи з паливно-мастильними матеріалами, кислотами.

- Це перший візит представників компанії OZON на діючу АЕС. Для нас важливо вивчити потреби атомників у засобах індивідуального захисту, які надійно будуть експлуатуватись у різних за складністю режимах. Для цього є вісі можливості, - наголосив Ігор Семенець.

Наш кор.

Фото Олександра Шустерука