Працівники служби зварювання енергоремонтного підприємства у ході ремонтної кампанії на другому енергоблоці взяли участь у модернізації перевантажувальної машини. Вони проводили аргоно-дугове зварювання на її робочій штанзі, кріплення кабелів. Проведення важливих технологічних   операцій було довірено зварюваль­никам Івану Кравчуку, Анатолію  Червоняку.

Відповідальними були роботи під час глушіння теплообмінних трубок третього парогенератора. Зварюванням за допомогою модуля займався Олег Миколайчук.

У ході ремонтної кампанії зварниками також було проведено зварювання трубопроводів рециркуляції турбоживильних насосів. Спільно із працівниками підрядної організації ВП «АРС» здійснили заміну зворотного клапана на резервно-дизельній електро­станції. Зварювальні роботи провів Анатолій Інжи­євський.

У ремонтний і між­ремонтний періоди  за станом зварного обладнання слідкує бригада з налаго­дження та ремонту зварювального та газоплазморізального устаткування. Всі роботи здійснюються згідно з наміченими графіками.

На знімках: майстер з ремонту Володимир Декалюк та зварник Анатолій Інжиєвський обговорюють результати проведення ремонтних робіт; підготовкою до випробування обладнання займаються виконувач обов’язків майстра дільниці з налагодження та ремонту зва­рювального та газорізального   устаткування Олександр Богатир, налагоджувальники зварного обладнання Юрій Базан та Леонід Холод.