Найкращі волейболісти-учні у Нетішині

У Хмельницькому та Ізяславі пройшли фінальні змагання з волейболу IV обласних Спортивних ігор школярів серед дівчат та хлопців.

В обласному центрі за перемогу у турнірі змагалися учениці Нетішина, Старокостянтинів­ського району, Деражнянського району та Кам’янец­ь-Поділь­ського. Найкращий результат продемонстрували представни­ці міста атомників, які і виграли змагання. Другою стала коман­да Деражнянщини, а третьою – команда Старокостянтинівщини. На четвертій же сходинці розмістилися кам’янчанки.

Серед хлопців в Ізяславі перемогу знову святкували нетішинці. Нагороди за друге місце приміряли волейболісти Дунаєвецького району. Замкнули ж трійку призерів учні Старокостянтинова. А от господарі фіналу були лише четвертими.

 - З 26 по 31 березня волейбо­лістки Нетішина представлятимуть Хмельниччину на зональних змаганнях ІV Спортивних ігор школярів України у Вінниці, а юнаки з 26 по                      29 березня будуть змагатися у           Тернополі, - розповіла спеціаліст І категорії облуправління Катерина Бабій.

Тренує команди знаний фахівець і пропагандист цієї захоплюючої гри Василь Валентинович Мазуров, який готує з дітей майстрів волейбольної еліти.

Олександр Волков