Всiм миром проти вiйни

Колектив Хмельницької АЕС прикладає чимало зусиль, аби бійці АТО не залишались без найнеобхіднішого на передовій. Напри­кінці минулого року за патріотизм, милосердя, зміцнення обороноздатності війська, розвиток волонтерського руху колектив ХАЕС відзначений Почесною грамотою виконавчого комітету Нетішинської міської ради. З свого боку ГО «Нетішин­ська самооборона», яка поклала на себе обов’язок допомагати українським військовим, відзначила колектив стан­ції Подякою за спів­працю, за зібрані 470 тисяч гривень благодійних коштів для нетішинських учасників АТО.

А вже у  грудні збіглого року на потреби військових трудовий колектив  НТЦ передав ГО «Нетішинська самооборона»  1 130 гривень, 2 820  гривень зібрали  працівники дільниць СУЗ-Е та АСРіДК цеху ТАВ, а турбіністи 5 750 гривень. Закуплено розвантажувальні жилети АК,  військові зимові  берці виробництва Німеччина,  військову зимову форму, рукавиці тощо.

Нетішинці щиро пораділи факту, що напередодні Різдва учасник АТО Андрій Панасюк, який був поранений під час виконання військового обов’язку на сході України, отримав ордер та ключі від житла. Кошти на придбання помешкання, за ініціативою депутата обласної ради Івана Гладуняка, надійшли з державного бюджету (біля 330 тис. грн), а комісія з питань забезпечення житлом учасників АТО та членів сімей загиблих при Хмельницькій обласній державній адміністрації впродовж декількох місяців розглядала варіанти житла в Нетішині. Забудовник житлового комплексу «Панорама» надав найкращу пропозицію.