Введена в дію електронна реєстратура

З  20.11.2017 року розпочала свою роботу електронна реєстратура. Всі бажаючі записатися на прийом до дільничного терапевта та стоматолога можуть зробити це самостійно, попередньо зареєструвавшись на сайті www.medics.com.ua, або після заповнення карти реєстрації пацієнта під час відвідування поліклініки.

При невідкладних станах та гострих респіраторних захворюваннях пацієнт може звернутися в реєстратуру поліклініки та потрапити на прийом без попереднього запису, тоді в талоні буде вказаний орієнтовний час.

Оголошення від адміністрації КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин» розміщено на дошці об’яв, електронна версія знаходиться за адресою – Outiook/ профком.

Після ухвалення Верховною Радою 19.10.2017 Законопроекту про медичну реформу порядок надання первинної та вторинної медичної допомоги населення міста, в т.ч. працівникам ВП ХАЕС, за інформацією головного лікаря КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин»  В.Н. Пос­ло­вського, станом на 1 січня 2018 року залишається без змін.

Повідомлення про зміни в робо­ті закладу будуть надані додатково.

На даний час в КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин» збережена цехова терапевтична служба. Медичні огляди в 2018 році будуть проходити у відділенні профілактики КМЗ НМР «СМСЧ м. Нетішин» аналогічно з порядком проходження медичних оглядів 2017 року.

Євгенія Фаб’янчук,

начальник відділу охорони здоров’я ХАЕС