ХК «Нетішин» грає достойно

У  поєдинку хокейного клубу «Нетішин» проти волочиського «Автолідера» був зафіксований розгромний результат: дебютант цьогорічної першості закинув у ворота «енергетиків» одну шайбу, натомість нетішинці відповіли десятьма.

Згодом нетішинці на виїзді зіграли з ХК «Ротор» з Хмельницького гірше своїх можливостей: на дві шайби гостей господарі закинули у відповідь шість. А вже у наступній грі з ХК «Льодовиковий період» все було з точністю до навпаки: нетішинці перемогли команду обласного центру з рахунком 6:2. Нарешті у домашній грі нетішинці добились перемоги над ХК «Атриум» з перевагою у одну шайбу 4:3.

Доречно буде навести претензії президента хокейного клубу «Нетішин» А.Д. Шпаковича до голови суддівського комітету Федерації хокею Хмельниччини  Сергія Петровича Мандзія.

Зокрема Андрій Дмитрович зауважує, що 25 січня 2012 року відбулось засідання оргкомітету ІV відкритого чемпіонату міста Хмельницького та Хмельницької області по хокею із шайбою серед аматорських команд, на якому було прийняте рішення проводити змагання в два кола. Президент нетішинського клубу у зв’язку з тим, що лід в  Нетішині не тримається довше середини березня, запропонував ігри першого кола чемпіонату провести в м. Нетішин, а друге коло ХК «Нетішин» буде грати на виїзді. Представники всіх команд одноголосно підтримали цю пропозицію. Проте на даний час існує календар ігор, згідно з яким у першому колі ХК «Нетішин» три гри проводить вдома, а 4 – на виїзді; відтак оплачує додатково 4 проїзди до міста Хмельницького, що ставить ХК «Нетішин» в нерівні фінансові умови порівняно з іншими командами-учасницями.

Проти нетішинців застосову­є­ться ще одне чудернацтво. У зв’язку з тим, що у нас більший за розмі­рами льодовий майданчик (а він стандартний для хокею – 60х30), - команди-суперниці мають право додатково виставляти на гру проти нетішинців ще трьох гравців з будь-якої команди. Де ж тут правила чесного змагання і взагалі як таке можна було придумати? Видно в обласному центрі не просто побоюються нетішинців, але й не бажають мати таких конкурентів.

Власна інформація