Хокей повертається у Нетішин

Відбулись ігри III чемпіонату Центрально-Західної регіональної ліги України з хокею із шайбою серед аматорських команд у 2011-2012 р., у яких бере участь  хокейний клуб «Нетішин».

У першій грі з ХК «Проскурів» команда поступилась однією шайбою,  вінницьким «Гайдамакам» програла з рахунком 18:2.

ХК «Чернівецькі пінгвіни» також примудрився закинути нашій дружині на дві шайби більше, ніж це зробили нетішинці. З тернопільськими «подолянами» гра точилась з перемінним успіхом. У свідків цього поєдинку наступні враження.

Насамперед вразив  стовп посередині катка! Виявилось, що він залізобетонний і  відпиляти його не вдасться.  Природно – майданчик нестандартний, ворота від легкого дотику зрушувалися (із цієї причини нам не зарахували гол). «Ослінчик запасних» перебував за великими  скляними дверима, заміну гравців відтак не завжди можна було проводити вчасно.

Після привітання команд хокеїсти  розійшлися до своїх воріт, налаштувались на боротьбу. У перші 2 хвилини нетішинці пропустили дві шайби. Коли на льоду з’явились  хлопці з третьої «п’ятірки», боротьба  перемістилась до  воріт суперників і шайба назріла!

Незважаючи на  зусилля наших хлопців, всі атаки розбивались  об брилу-воротаря суперників. Воротар був «в ударі»,  численні моменти він припиняв кінчиками пальців рук і ніг, всіма частинами тіла.  Підійшов до кінця другий період, а рахунок залишався незмінним 2:1 на  користь суперника.

На початку третього періоду  сольний прохід здійснив Г. Горохов і звів рахунок до нічиєї! Поки раділи, пропустили гол у власні ворота, а  ще через кілька хвилин  нетішинцям знову заштовхали шайбу, вже четверту. За 5 хвилин до закінчення матчу 4:2.

Скільки можна програвати, вирішили хлопці. І в кого залишилися останні сили, (бажання було в усіх), кинулися на суперників. Атаки Г. Горохова  та Г.Вагнера були результативними. У підсумку рахунок рівний 4:4.

Перше залікове очко!

Звичайно, у себе на льоду нетішинці намагатимуться показати кращий хокей. Отже, наступна гра запланована на 10 грудня на  нашій льодовій арені  з ХК «Галицькі ведмеді» з Тернополя. Є підстави думати, що гра відбудеться, як мовиться «за будь-якої погоди» о 10.00. Запрошуємо на побачення з хокеєм. Спонсорами клубу ХК «Нетішин» виступає ППО ХАЕС та Хмельницька АЕС.

 Власна інформація