Досягли вершин

У Кам’янці-Подільському проведено юнацький Чемпіонат України з болдерингу, який зібрав майже дві сотні спортсменів з усіх куточків нашої держави. Юні скелелази двох нетішинських клубів - «Вершини» і «Пульсара» - взяли участь у цих  престижних  змаганнях.

Зокрема, у віковій категорії 2003-2004 років народження друге місце виборола  спортсменка клубу «Вершина» Катерина Педько, яка поступилася лише чемпіонці­ Європи, найтитулованішій скелелазці України Нікі Потаповій. Тренер юної спортсменки Олександр Веремійч­ук зазначив, що Катерина цьогоріч  брала участь у європейському чемпіонаті, який попри не зовсім вдалий результат, додав спортсменці досвіду і впевненості у власних силах.

Достойно представила вікову категорію 2005-2006 років народження Вікторія Нікітіна (СК «Вершина»), яка посіла третє місце. Юна спортсменка стабільно демонструє високий рівень підготовки та є неодноразовою призеркою Всеукраїнських змагань.

Особливо раділи вдалому виступу наймолодші учасники змагань спортсмени клубу «Вершина» Владислав Касянчук та Захар Аверкієв, які вибороли відповідно друге та третє місця.

Задоволений успіхами і тренер юних скелелазів О. Веремійчук, для якого окрім основної діяльності на Хмельницькій АЕС, робота з дітьми, скелелазіння і альпінізм додають натхнення і нових позитивних вражень.