Навчання –  шлях розвитку

З 29 вересня по 1 жовтня в місті Севастополь, на базі туристичної бази «Севастополь», проходив форум Організації молоді Атомпрофспілки. Формат заходу  досить важливий- навчальний семінар для молодіжного активу Атомпрофспілки, мета якого, -  «Розробка стратегії організації молоді Атом­профспілки на 2012-2017 роки». На семінарі були присутні молоді активісти з різних майданчиків АЕС України, Росії та Литви. Хмельницька АЕС також була представлена делегацією  у складі  13 чоловік.

Всі учасники навчального семінару були поділені на групи, керували якими модератори з різних об’єктів атомної енергетики: Ірина Островська та Богдан Сердюк (КІЕП та ЧАЕС відповідно), Дмитро Созінов (АРС), Віталій Вахрущев (СГЗК), Олена Романова та Олексій Ущаповський (ХАЕС), Наталія Мосієвська (ЮУАЕС). Керівником семінару була викладач кафедри «економічної кібернетики» економі­чного факультету Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського Світлана Олександрівна Солдатова.

Семінар складався із блоку лекцій, презентації та практичної роботи. Саме на практичних заняттях учасники семінару мали змогу ретельно проаналізувати роботу організації молоді Атом­профспілки, визначити сильні та слабкі напрямки роботи, а також можливі стратегічні шляхи її удосконалення. Варто відмітити, що обговорення результатів практичної роботи кожної із груп проходило досить жваво.

Як відзначила Світлана Сол­датова, їй було цікаво працювати з молодіжним активом органі­зації молоді Атомпрофспілки. З свого боку учасники висловилися за те, що подібні семінари необхідно проводити частіше.

Організація молоді ППО ХАЕС також проводить різноманітні семінари, куди запрошуються усі молодіжні активісти ХАЕС. Навчаймося, бо ми того варті!

Леонід Волков, заступник голови ОМ ППО ХАЕС