З новими тенденціями до розробки спеціального одягу

У навчально-тренувальному центрі Хмельницької АЕС відбулась презентація продукції української компанії «Інсайт», яка спеціалізується на виготовленні та реалізації продукції для індивідуального захисту працівників. Представникам електростанції, які опікуються охороною праці у підрозділах, заступник директора з адміністративних питань компанії Світлана Сербіна продемонструвала нові зразки спеціального одягу та взуття, які використовуються у різних сферах промислового виробництва. За її словами, працівники «Інсайту» мають можливість представляти лінійку спецодягу як власних торгових марок «Спецназ» і «FreeWork», так і чеської торговельної марки «Ардон», спецвзуття та засобів індивідуального захисту. На базі компанії є власна швейна фабрика, яка випускає сертифіковані костюми.

Під час презентації працівники Хмельницької АЕС мали можливість познайомитись із зразками одягу, який використовується під час зварювальних робіт, лагодження техніки. В огляді взяв участь  заступник начальника транспортного цеху по роботі з персоналом Ігор Дмитришин. Він коротко розповів про основні напрямки діяльності його підрозділу, зазначивши, що постійно виникає потреба у використанні якісного спеціального одягу та взуття.

Представники компанії розповіли, що презентація спецодягу відбулась і  на Рівненській АЕС, деякі зразки передані для експериментальної експлуатації у ході виробництва.

Світлана Сербіна розповіла про традиційну участь компанії «Інсайт» у якості спонсора у роботі  Міжнародних науково-практичних конференцій з охорони праці, зокрема цьогоріч  у VIІ Міжнародній науково-практичній конференції «Охорона праці – 2019. Інтеграція систем безпеки підприємств та організацій на основі управління ризиками». У конференції брали участь представники відділу охорони праці Хмельницької АЕС, які  запропонували мене­джерам «Інсайту» ознайомили персонал підприємства з сучасними тенденціями у сфері індивідуального захисту працівників.

Наш кор.