За творчий неспокій

З нагоди 30-річчя Незалежності України Національна спілка журналістів України офіційною Подякою відзначила журналіста, кореспондента газети «Перспектива» Олександра Шустерука.

У тексті, зокрема, йдеться: «Національна спілка журналістів України цінує ваш внесок у багаторічну громадську й професійну діяльність найбільшої творчої організації країни, виконання її статутних завдань, сприяння розвиткові журналістики, захисту свободи слова».

У журналістських колах Олександр Шустерук відомий як організатор креативних проектів. Серед досягнень –  перемоги у Всеукраїнських конкурсах  журналістів. Відзначений Почесною грамотою, Почесним знаком Національної спілки журналістів України та «Золотою медаллю української журналістики». 

Олександр Шустерук є семиразовим дипломантом Національного проекту «Книга рекордів України». З цього переліку два його проекти були благодійними, під час реалізації яких збиралися кошти на лікування хворих дітей.

За сприянням Олександра Петровича трудовий колектив Хмельницької АЕС відзначений у «рекордних номінаціях» - «Найбільший автограф у світі», «Досягнення першим енергоблоком ВП ХАЕС у 2016 році найвищого коефіцієнту використання встановленої потужності – 87.7 відсотка – серед 13 аналогічних реакторів типу ВВЕР-1000, що експлуатуються в Україні» та започаткував власну корпоративну відзнаку «Лицар спорту ВП ХАЕС».

Десять років тому Олександру Шустеруку вдалося довести на міжнародному рівні, що заснована 18 лютого 1987 року вулиця Висоцького у Нетішині,  є першою у світі серед аналогічних п’ятдесяти у різних державах. На першість претендувало російське місто Новосибірськ.

У його «арсеналі» десятки дипломів, свідоцтв, сертифікатів, одержаних протягом останніх двадцяти років як результат активної та плідної роботи. Серед них відзнаки за перемоги команди «Газета «Перспектива» на Спартакіадах журналістів, де він постійно виконує обов’язки капітана.

Власна інформація