Задають тон  молодi iнженери

У цеху налагодження та випробування устаткування інженери віком до тридцяти п’яти років змагались за звання «Кращий молодий працівник ВП ХАЕС 2012 року за спеціальністю «Інженер з налагодження та випробування». До конкурсу професійної майстерності було допущено чотири працівники підрозділу. Для них були підготовлені теоретичні та практичні завдання.

Білети з теоретичної частини містили блоки запит­ань за такими напрямками, як правила охоро­ни праці, пожежної безпеки, спеціальна технологія. Конкурсна комісія відзначила обгрунтовані відповіді Андрія Ткачука, Олександра Тарасова, Вячеслава Дмітрієва. Належним чином ці інженери­ проявили себе і під час виконання практичних завдань­.

За підсумками двох етапів конкурсу комісія, роботою якої керував заступник головного інженера з технології і інжинірингу Олег Хатьомкін, найвищу суму балів набрав Андрій Ткачук і визнаний кращим серед молодих інженерів. Друге місце у Олександра Тарасова, а третім став Вячеслав Дмітрієв. Всі призери будуть відзначені грошовою премією.

Наш кор.