Нові призначення  

Заступником головного інженера з ремонту тепломеханічного устаткування енергоремонтного підрозділу ВП «Хмельницька АЕС» призначено Ігоря Борисовича Причту.

Народився 29 вересня 1970 року у місті Ладижин Тростянецького району Вінницької області.Закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за спеціальністю «Атомна енергетика», інженер-енергетик.

До служби у армії навчався у Придніпровському енергобудівельному технікумі, працював монтажником сталевих та залізобетонних конструкцій 4-го розряду Чигиринського БМУ «Південьенергомонтаж».З 1992 року на ХАЕС.

Слюсар з ремонту реакторно-турбінного устаткування 4 розряду цеху централізованого ремонту, майстер з ремонту 1 групи енергоремонтного підрозділу,  начальник дільниці з ремонту і технічного обслуговування насосів реакторного відділення 1 групи енергоремонтного підрозділу, начальник цеху з ремонту тепломеханічного устаткування реакторного відділення енергоремонтного підрозділу.

Відзначений нагрудними знаками:  «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України» ДП «НАЕК «Енергоатом» та «Відмінник атомної енергетики» ДП «НАЕК «Енергоатом».