Почуймо «Фенікса», допоможімо інвалідам

Нетішинський козацький полк у своїй діяльності робить ставку не тільки на виховання підростаючого покоління в дусі славних традицій українського народу, збереженні і примноженні його історії. Соціальна спрямованість – одна із складових повсякденної роботи. Бо ж не може бути справжнім патріотом країни той, хто не помічає чужого болю, не намагається підставити плече і простягнути руку допомоги нужденним.

Нещодавно до місцевого осередку козаків звернулася за допомогою громадс­ька організація інвалідів «Фенікс». Прохання полягало у під­трим­ці доброго­ почину зі збору пос­тільної білизни для лежачих інвалідів. Їх, за інформацією «Фенікса», в Неті­шині 30 осіб. Козаки прониклися розумінням складних умов, в яких опинилися люди, прикуті до ліжка, і висловили готовність взяти особисту участь в благодійній акції та прийняти до­помогу від всіх небайдужих нетішинців.

Впевнені, що добра справа знайде відгук у наших серцях і підтримку. За­гляньте у свої шафи і комоди, зробіть ревізію на полицях. І ви, напевне ж, зможете поділитися якщо не комплек­том білизни, то хоча б простирадлом, підоді­яльником чи наволочкою. Даровані речі мають бути чистими і випрасуваними, їх можна принести в штаб Нетішинського козацького полку, який знаходиться в приміщенні «Торгового центру» (поруч з Ощадбанком).

Акція зі збору постільної білизни розпочне­ться 13 серпня і триватиме протягом двох тижнів. Чекаємо вас кожного дня з 9.00 до 18.00. Контактні телефони: (067) 687-72-01, (067) 382-19-09, 6-33-03.

Усі зібрані речі козаки разом з представниками ГО «Фенікс» рознесуть по домівках інвалідів.