Знову чемпіони

Виграти турнір годна будь-яка міцна команда. Повторити результат – підтвердити реноме переможця, довести, що успіх був не випадковим, - спроможний не кожний колектив. Нетішинський футбольний клуб «Енергетик – Миклуш» вдруге поспіль виборов звання чемпіона Хмельницької області серед команд першої ліги.

Змагання за титул чемпіона команда розпочала за територіальним принципом – у північній зоні, де їй протистояли шість команд. Виборовши право продовжити боротьбу, «енергетики» зустрілись у фінальній частині з «Крилами Рад», що були кращими у південній зоні обласних змагань. Наша команда почала напрочуд вдало. Олександр Чутченко досить швидко спромігся на гол. Проте, суперник і не думав поступатись та зовсім скоро урівноважив шальки терезів 1:1. В кінці першого тайму стрімка атака нетішинців завершилась гарним ударом Олександра Джуреляка. На перерву наші футболісти пішли із перевагою у один забитий гол. Друга половина гри засвідчила, що суперники  - не хлопчики для биття. До сімдесят п‘ятої хвилини м’яч ніяк не бажав влітати у ворота. Саме у цей момент голеодор Олександр Чутченко знову відзначився влучним пострілом по воротах, і м’яч опинився у сітці. Рахунок 3:1 не змінився до кінця матчу, засвідчивши чемпіонські права команди «Енергетик – Миклуш». Саме нашим гравцям був вручений кубок та медалі чемпіонів. Кращим гравцем турніру визнано також нетішинця Олега Грушу. А футбольну славу нашого міста відстоювали воротарі Ігор Лихвар та Руслан Рижик, польові гравці: Іван Бортник, Роман Друзь, Олександр Чутченко, Петро Ярмольський, Ігор Гончарук, Микола Гайдук, Дмитро Романюк, Андрій Сіліщев, Олег Груша, Павло Хвалько, Дмитро Іваненко, Ігор Сиргі, Вячеслав Клюс, Юрій Стасюк, Олександр Прилуцький, Олексій Вагнер, Олег Чернишов, Леонід Мандрійчук, Артем Вецало, Володимир Супрун, Руслан Козел, Артем Форсюк.

Тренували команду Дмитро Кравчук та Юрій Тюпкін. Начальник команди - заслужений працівник фізичної культури України Станіслав Балаян, президент клуба – Олександр Миклуш.

У найближчих планах команди – підготовка до обласного чемпіонату з міні-футболу.

Петро Шелепало, член НСЖУ