Золото і бронза у наших голеодорів

У відкритому чемпіонаті міста з футболу взяли участь команди «КДЮСШ-2006» та «Енергетик», якими опікується заслужений тренер України Володимир Моцюк. Змагались команди з Острога, Красилова, Полонного, Хмельницького, смт Оженин, м.Смиги  тощо. Команда «КДЮСШ-2006»  здолала суперників з Острога 4:0; красилівчан – 8:4; футболістів з Полонного та Хмельницького з рахунком 6:0 та 2:0 відповідно. Перемоги забезпечили вихід у півфінал.

«Енергетик» переміг однолітків із Старокостянтинова – 2:0, м.Смиги «Єврошпон» - 3:1; «Цукровик» з Оженина – 3:0, і з таким самим рахунком програв красилівчанам. Жереб звів наші команди у півфіналі і  кращими були гравці з команди «КДЮСШ-2006» - 5:2. У матчі за третє місце «Енергетик» вирвав  перемогу в серії пенальті. Відзначився воротар Назар Таборчук, якого визнали кращим стражем воріт турніру.

У другому півфіналі зустрілись команди Хмельницького та Красилова. Юні футболісти обласного центру святкували перемогу. А от у фіналі вони нічого не могли вдіяти проти наших гравців, які забили чотири  невідворотних м’ячі.

Кращим півзахисником і нападником турніру визнано хмельничан Максима Михайловського та Андрія Лісовського, кращим захисником названо Георгія Галамагу.

Наступний виступ команда проведе у м.Смига.

Петро Шелепало