«Золоту милю» подолали плавці Хмельницької АЕС на турнірі з плавання «Біле озеро»

Здоровий спосіб життя та активний відпочинок – запорука продуктивної праці для значної частини нетішинських атомників.

Минулими вихідними десятеро з них долучилися до однодумців та взяли участь у VIII Міжнародному турнірі з плавання на відкритій воді «Біле озеро», організаторами якого є Рівненська АЕС та первинна профспілкова організація НАЕК «Енергоатом».

Міжнародний турнір цьогоріч зібрав близько 250 плавців різного віку та рівня підготовки з різних куточків України, а також з Італії та США. Наймолодші учасники запливу змагалися у категорії «2010 рік народження і молодші», а найдосвідченішій плавчині – 79 років.

Команда Хмельницької АЕС об’єднала представників навчально-тренувального центру, енергоремонтного підрозділу, електричного та хімічного цехів, а також служби аналізу безпеки.

За словами інструктора з фізкультури НТЦ Степана Пенчука, головною метою учасників було подолати дистанцію у 1650 м – 1 милю, й усі хмельницькі атомники з цим завданням впоралися на відмінно.  На другу сходинку п’єдесталу у своїх категоріях піднялися Андрій Дорошук (ЕЦ), Вікторія Васільєва (НТЦ), Сте­пан Пенчук (НТЦ), Олександр Каржау (ХЦ). Високі результати продемонстрували Василь Городецький (САБ), Ва­лерій Образцов (НТЦ), Олена Кучма, здобувши бронзові нагороди турніру. А, загалом, усі учасники, здолавши дистанцію, отримали пам’ятні медалі фінішерів.

Учасники Хмельницької АЕС відзначили високий рівень організації турніру: проведення змагань і розміщення учасників турніру на території реабілітаційно-оздоровчої бази Рівненської атомної електростанції «Біле озеро», а також можливість тренуватися. Та найбільше позитивних вражень викликали миттєвості спілкування з однодумцями й обмін досвідом.