«ZTR» у лідерах тепер

У цьому сезоні команди вже зустрічалися між собою у Запоріжжі. Тоді віце-чемпіон України святкував перемогу із рахунком 33:17. І ось нове побачення з команд­ою, яка до сьогодні у пошуках оптимального складу.

Віталій Нат, головний тренер «ZTR», вирі­шив дати відпочити голкіперу Антону Деревянкіну, на позиції якого пристойно від­працювали Борис Крю­ч­ков і Олександр Попов. Зовсім мало грав правий напівсередній Олексій Ганчев. Більше звичайного часу на майданчику провели молоді Кирило Корелов­, Роман Бережний і Максим Стрельников.

Потрібно сказати, що «ZTR» почав зустріч не зовсім невдало. На 1-й хвилині Андрій Акименко відкрив рахунок у матчі, а потім протягом п’яти хвилин команди не могли вразити ворота. Справу з мертвої точки зрушили господарі майданчика тільки на 6-й хвилині гри. Відзначився Андрій Матюк. А потім несподівано для всіх досить вдало став грати Михайло Павлюков. Господарі повели 4 : 2, два м’ячі забив якраз Павлюков. Віталій Нат взяв тайм-аут. А далі запорожці повели з розривом у п’ять м’ячів (6:11). Пішов на «лавку» лінійний Роман Северин, який встиг до цього часу забити чотири голи. Його за позицією змінив Іван Бурзак. Забігаючи вперед скажемо, що це був його день. Іван 10 разів відзначився у воротах «Енергетика». Северин ще раз виходив на майданчик на десять хвилин у другому таймі і забив два м’ячі. «ЗТР» методично розхитував оборону господарів, провів кілька хороших результативних відрізків і зміг прикрити колишнього свого лідера Михайла Крівчікова.

 Наразі ГК «ZTR» займає першу сходинку турнірної таблиці, не програвши жодної зустрічі. Теоретично його може наздогнати і випередити лише «Мотор», який увесь цей час боровся за вихід у стикові матчі європей­ської ліги. До речі, «Мотор» із своїм завданням впорався. «Енергетик-НАЕК» на сьомій позиції – шість очок після дев’яти матчів.

«Енергетик-НАЕК» (Нетішин) - «ЗТР» (Запо­ріжжя) - 21:44 (12:22).

Судді: Тетяна Ракітіна і Ірина Ткачук (обоє - Київ).

Делегат ФГУ Юрій Ячнюк (Чернівці).

«Енергетик-НАЕК»: Пошедін, Гура; Каверін (3), Матюк (3), Єськов, М.Крівчіков (7), А.Яроцький, А.Медіцкіс, Процюк, Домолевський, Павлюков (8), Н.Медіцкіс, Касимов, Гнатюк, Кад-оглу, Хохлов.

Головний тренер Олег Каспаров.

«ZTR»: Крючков, Попов; Акименко (4), Артеменко (6), Мачарашвілі (3), Северин (6), Звездов, Константинов (3), Карамишев (3), Бурзак (10), Бережний (1), Стрельников (5), Ганчев (2 ), Ісанчук, Корелов (1).

Головний тренер Віталій Нат.

Штрафний час: 6 - 6.

Прес-служба ГК «ZTR»