У залік XIV спартакіади ХАЕС

Серед цехів та підрозділів проведено змагання з плавання, у яких взяли участь дев’ять команд загальною кількістю учасників понад 130 чоловік. Це були захоплюючі двобої на голубих доріжках, які визначили кращих плавців станції. У естафеті 4х50 вільним стилем перша трійка мала наступний вигляд: ЕРП, ТЦ та ЦДПРВ.  У індивідуальних змаганнях на стометрівці вільним стилем серед чоловіків  кращими були: Василь Городецький (до 29 років); Іван Бортник (до 39 років); Валерій Образцов (до 49 років) та Валерій Вельдін (понад 50).

На п’ятдесятиметрівці кращі: Василь Городецький (ТЦ), Андрій Орловський (ЕРП), Юрій Приймак (ЦТАВ) та Валентин Апарін (ТЦ).

На цій самій дистанції брасом відзначились Олександр Каржау (Збірна відділів, Денис Гордєєв (ЕРП), В’ячеслав Цимбал (ЦРБ) та Олександр Салата (ЦТАВ). 50 метрів на спині най­вправніше подолали Олексадр Каржау (Збірна відділів), Артем Шевлаков (ЕЦ), Володимир Сморчков (ЦТАВ) і Володимир Константінов (ЦРБ).

Жінки змагались у вікових категоріях – до 35, до 45 та понад 45 років.  Дистанцію 50 метрів вільним стилем найкраще подолали Інна Шатровська (ЕРП), Ганна Галамага (ЦТАВ) та Любов Кравчук (КГ). Серед брасисток на такому ж відрізку перші місця вибороли Вікторія Колесник (ЦТАВ), Ірина Кучма (НТЦ) і ще одна співробітниця навчально-тренувального центру ХАЕС Лариса Грішанова. На спині (50 м) кращі результати  у Вікторії Колесник (ЦТАВ), Марини Віннікової (Збірна відділів) та Світлани Філіпової (ЦТАВ).

Загальнокомандні місця розподілились наступним чином: ТЦ - переможці, далі - ЕРП, ЦТАВ+Управління, ЦРБ+ЦДПРВ, НТЦ+РЦ, Збірна відділів, ЕЦ, ГТЦ+КГ+В/Ч, ТрЦ+УВТК.

Сергій Горбатюк, головний суддя змагань