Марш єдності «я – Волноваха!» у Нетішині

18 січня 2015 року о 12-00 Нетішин приєднався до Маршу єдності «Я – Волноваха». Захід організовувався проти тероризму в Україні та на знак вшанування загиблих під час теракту у Волновасі. Незважаючи на дощ, нетішинці, як і тисячі українців у різних містах України, вийшли на марш єдності, аби висловити свою позицію.

«Я Волноваха!», «Я Іловайськ!»,  «Я Піски!», «Я Щастя!», «Я Дебальцеве!» «Я Україна!»,  «Я проти тероризму!»...», - саме такими табличками молоді нетішинці нагадали, що нам болить кожне місто, де сьогодні проходять терористичні акти.

Хвилиною мовчання вшанували усіх тих, хто загинув від рук терористів.

До присутніх з промовою звернулися міський голова О.Супрунюк, депутат міської ради І.Шминдрук, представник ГО «38-а сотня Устима Голоднюка» О.Хоменко, представник ГО «Нетішинська самооборона» Н.Коваль, справжня патріотка Іванна Олійник прочитала учасникам акції свій вірш, що народився під враженням тих подій, які відбуваються в країні, та інші небайдужі нетішинці.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з громадськими організаціями і засобами масової інформації виконавчого комітету міської ради