Напиши листа ветерану!

Незабаром ми святкуватимемо одне з найважливіших свят – День перемоги. У цей день зазвичай вшановують тих, хто відстояв нашу свободу і мирне життя. Щороку ми дякуємо їм за мирне небо, ми даруємо їм квіти, згадуємо тих, хто не дожив до сьогодення. Слова вдячності лунають зі сцен, публікуються у газетах, висловлюються на телебаченні та радіо. В усіх містах проходять святкові паради. І як не важко це говорити, але ветеранів з кожним роком на цих парадах все менше і менше. І чим більше років минає з тієї війни, тим більше героям потрібна наша увага.

Ми пропонуємо вам висловити подяку нашим ветеранам. Всім тим, хто пройшов жахливі роки війни, аби сьогодні їх нащадки могли насолоджуватися миром.

Напишіть листа ветерану! Скажіть їм те, що ви давно бажали висловити. Хтось захоче просто подякувати. Хтось висловить свої почуття та емоції за допомогою віршів, а хтось, можливо, зробить вітальну листівку. Немає значення, яким чином ви висловите вдячність, головне, що ваші слова йтимуть від серця.

Незвичайність цієї акції у тому, що ви, надсилаючи листа, не будете знати ані ім’я адресата, ані його місця проживання. У вас є унікальна нагода, висловлюючи подяку  одному ветерану, сказати «дякую» усім, хто жив в ті страшні роки.

Надіслати листи ветеранам можна за допомогою поштових скриньок, розміщених у магазинах міста. Ці поштові скриньки відрізнятимуть символи Дня перемоги, та пояснювальна записка. Готові листи ветеранам потрібно вкинути у ці скриньки. Не обов’язково запечатувати їх у конверти. Всі отримані листи, окрім листівок, будуть складені в солдатський спосіб: у трикутник, і доставлені ветеранам нашого міста та Кривинського будинку для людей похилого віку.  Поштові скриньки будуть знаходитися у магазинах до 9 травня.

Хочемо звернути вашу увагу, що дана акція – це не конкурс. Виявляти переможців кращих листів не будуть. Ця акція покликана нагадати молодому поколінню про героїчний подвиг наших дідусів і бабусь. Ця акція проводиться з метою ще раз подякувати нашим ветеранам, показати їм, що вони не забуті, що вони нам потрібні.

Організатор акції - КЗ «Палац культури» та народний молодіжний театр-студія «Маски»