Нетішин на Всесвітній універсіаді представлятимуть фехтувальники

У складі студентської збірної України, яка з 6 по 17 липня боротиметься за нагороди на ХХVІІ Все­світній літній Універсіаді у Казані (Росія) понад 40 представників вузів Хмельниччини.

Найбільшу кількість спортсменів серед вищих навчальних закладів Хме­ль­ницької області на Всесвітню Універсіаду відправить Кам’янець-Поділь­ський національний університет ім. Огієнка – 28. Хмельницький національний університет має шість «збірників». Ще двоє наших земляків навчаються у Харківському національному університеті та по одному – у Донецькому національному університеті і Національній академії внутрішніх військ.

Представники нашої області змагатимуться у таких видах спорту, як бокс (2 представники), вільна боротьба  (вісім уродже­нців області), боротьба на поясах (Алиш – вільний стиль) – двоє, боротьба са­м­бо – троє,  дзюдо – п’ятеро, один представник веслування на байдарці, чотири волейболісти, два спортивні гім­насти, три регбісти, чотири представники кульової стрі­льби, легкоатлет і фехтувальники (всі – нетішинці)  Галина Пундик (ХНУ), Ольга Жовнір (ХНУ), Аліна Комащук (К-ПНУ), Дмитро Бойко, Дмитро Пундик і Олександр Торчук – студенти Хмельницького національного університету.