Перможні єдиноборства

У місті Павлоград  на Дніпропетровщині  відбулись змагання з кікбоксингу, у яких непогані результати продемонтсрували вихованці  КДЮСШ профспілкової організації ХАЕС. Зокрема на чемпіонаті України серед дорослих, юнаків та молодших юнаків  перемоги святкували Антон Поліщук (фул-контакт) та Галина Новікова (лайт-контакт). Антон Поліщук також виборов друге місце у дисципліні К-1 лайт, а його товариш по команді Анатолій Яковчук став срібним призером у лайт-контакті/семі-контакті. Треті місця у представників Нетішина Євгена Костенка та Владислава Кубіка.

Крім цього в Павлограді проведено чемпіонат Центральної ради ФСТ «Україна» серед юніорів 1995-1997 років народження. Сергій Бещук був переможцем у дисципліні лоу-кік та третім у лайт-контакті, а Іван Охримчук срібним призером у фул-контакті та сьомим у лайт-контакті.

Ще одні змагання з єдиноборств відбулись у Шепетівці. Тут у відкритій першості міста з боксу відзначились Анастасія Марушкевич, Олена Карпюк, Тетяна Нетікша, Павло Каверзнєв, Андрій Карпенко, Руслан Поворознюк та Олександр Ткачук, які у своїх вагових категоріях були переможцями турніру.

Галина Бабаєва