Такі невтримні малюки

На міжнародному тур­нірі з футболу, який проходив нещодавно у Франції, вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) Хмельницької АЕС продемонстрували професійний рі­вень майстерності та спор­тивний характер. У турнірі змагалися футболі­сти у трьох вікових групах, у двох з них взяли участь нетішинські футболісти, які здобули золоту та срібну медалі.

Зокрема, юні спортсмени 2004-2005 років наро­дження показали вражаючий результат, здобувши перемоги у всіх матчах. Особлива шана воротарю Дмитру Кирилюку, який протягом турніру пропустив у свої ворота лише один м’яч.

Достойний результат і у нетішинських футболістів 2002-2003 років наро­дже­ння, які у запеклій боротьбі  піднялись на срібну сходи­нку п’єдесталу пошани між­народного турніру.

Варто зауважити, що серед вихованців КДЮСШ Хмельницької АЕС значаться такі імениті футболісти, як Віталій Косовський  (футбольний клуб «Динамо» Київ) та Валерій Федорчук - ФК «Дніпро». Поповнюють склад українських футбольних клубів й інші футболісти міста- супутника АЕС, в якому виховують не лише професіоналів- атомників, а і достойних спортсменів у багатьох видах спорту.