«Золота футбольна осінь» знову в Нетішині

Міжнародний турнір з футболу серед юнацьких команд 1997-1998 років народження у нашому місті став традиційним.

Щороку жовтневої пори збираються команди з 15-20 населених пунктів аби позмагатися за право отримати відзнаки за майстерність і волю до перемоги.

Хоч і не змогли в турнірі взяти участь команди Курська і Бреста, все ж турнір вдався на славу. І КДЮСШ ППО ХАЕС (директор В.Л.Кравчук), і Нетішинська міська федерація футболу (С.Галамага) подбали про заохочення команд-учасниць. На турнір прибули футболісти зі Львова, Костополя, Дубно, Володимира-Волинського, Старокостянтинова, Хмельни­цького, Долини, Вельбівного, Рівного, Нетішина – всього 14 команд. Кращими в стикових іграх виявилися команди «Локомотив» (м.Львів), ВІК (м.Володимир-Волинський), ДЮСШ (м.Костопіль), КДЮСШ-97 м.Не­тішина, КДЮСШ-98 м.Неті­шина, «Покрова» (м.Львів). Саме вони розіграли в груповому етапі, а згодом і у фінальному першість «Золотої осені» у Нетішині.

Фінал вийшов красивим, бо у двобої зійшлись гідні суперники: ДЮСШ (Костопіль) і КДЮСШ-97 із Нетішина. Досвід костополян виявився кращим­ і результат 2:0 на їх користь був закономірним. А в боротьбі за третє місце «Локомотив» (Львів) переміг ВІК (Володимир-Волинський) з рахунком 2:1. Всі переможці, призери, учасники були відзначені особливими нагородами: кубками, медалями, дипломами.

В усіх командах були відзначені кращі гравці. Особливо приємно за Богдана Покойового,  Руслана Козела, Олексія Афанасьєва, Сергія Пилипчука, Влада Бернацького, Олександра           Данилюка, які отримали дипломи кращих із  кращих в своїх амплуа.

Особлива подяка головному судді змагань Леоніду Григоровичу Коробчуку, директору КДЮСШ ППО ХАЕС Валерію Леонідовичу Кравчуку, підприємцю Валерію Преподобному, усім тим, кому не байдужий нетішинський футбол. Футбольний турнір «Золота осінь» ще раз  засвідчив чудову­ організацію           проведення таких змагань у Неті­шині і вкотре довів, що у нашому місті є справжні тренери, зокрема Володимир  Володимирович Моцюк, Володимир Ярославович Возний, Леонід Григорович Коробчук, які вміють піднімати на крило справжніх футболістів для   елітних команд.

Петро Шелепало,член Національної спілки журналістів України

На фото: тренери та  представники команд між­народ­ного турніру «Золота осінь» у м. Нетішин