Величко Ганна Павлівна

 

         Народилася  у 1958 році в с. Дружба Бучацького р-ну на Тернопільщині.

         У 1979 році закінчила Чортківське педагогічне училище.

Працювала вчителем початкових класів на Житомирщині, вихователем ДНЗ №6 м. Нетішин.

З 1988 року працює вчителем школи №3, яка 2001року набула статусу «Школа-ліцей».

         Нагороди: знак «Відмінник освіти України»,  Почесна  грамота обласного управління освіти. Має звання «старший вчитель».

 

                             

 

"Є  тисячі доріг, мільйон  людських стежок,” – писав В. Симоненко. Мабуть, є вони у кожної людини. Вона сама обирає,  яку стежку їй проторювати, але дуже важливо не помилитися у виборі.

Ганна Павлівна Величко у виборі своєї стежки не помилилася. Ще навчаючись у третьому класі, мріяла стати вчителем.

          29 років Ганна Павлівна працює вчителем початкових класів. Її можна назвати, певною мірою, садівником, адже нелегко зростити інтелектуала з багатим внутрішнім світом і прекрасною душею. Та завдяки знанням, досвіду, життєвій мудрості Ганні Павлівні це вдається.

         Вона з тієї когорти вчителів, хто, не шкодуючи сил, творчої наснаги, таланту, вкладає в душі вихованців найбільші скарби – душевність, людяність, порядність. За це її люблять і поважають учні, їхні батьки, колеги. Вчителька завжди знаходить той ключик, який відчиняє і проливає світло на маленьку істоту,  яка довірила їй свою душу і прийшла  до школи, прагнучи навчитися не тільки писати і читати, а бути справжньою людиною.

         Ганна Павлівна не зупиняється на досягнутому, не відстає й не підводить своїх учнів, постійно навчається нового і здобуті знання передає вихованцям. Вона постійно у творчому пошуку, працює так, щоб дітям було цікаво, шукає стежку  до серденька кожного школяра, дає їм можливість відчувати себе творцями.

         Ганна Павлівна –  відверта, відкрита для всіх людей, завжди вислухає, допоможе, дасть пораду. Саме такою знають і люблять її діти, батьки, колеги.

Марія Федорівна Демчук , заступник директора НВК «Загальноосвітня школа  І-ІІ ст. та ліцей»