Мініч Людмила Григорівна

Народилася  18  травня 1967 року у с.Башино Гощанського району Рівненської  області. Закінчила Рівненський державний педагогічний інститут за спеціальністю вчитель початкових класів. Вчитель вищої категорії, «старший вчитель».

Ранок. Падає сніг. Людмила Григорівна йде на урок засніженими міськими вулицями. Її учні, талановиті й допитливі, напевно, щойно прокинулися. Який день чекає на неї сьогодні? Вона поки не знає. Але Людмила Григорівна розуміє, що йде за Щастям.

Для Мініч Людмилі Григорівні Щастя працювати в школі:  навчати дітей і вчитися разом із ними, дарувати таємниці відкриттів і радість пізнання, допомагати їм зрозуміти навколишній світ. ЩАСТЯ -  пишатися своїми випускниками, що зуміли стати гідними людьми. Вчитель йде на урок. Хвилюється: адже треба, щоб кожному учневі було цікаво, комфортно. Поруч – її колеги. Це надзвичайні люди! Майже всі вони оволоділи великим мистецтвом – бути вчителем! Багато чому їх навчила і навчилася у них. Дорожчого від цих взаємин нічого в світі немає! І в цьому теж її учительське ЩАСТЯ.  «Учитель не той, хто вчить, а  той, у кого вчаться». Ці чудові слова про прекрасну, незвичайну людину, педагога Мініч Людмилу Григорівну.

         Понад 24 роки працює у школі. Це освічена, талановита і надзвичайно цікава людина. Старанна, енергійна, вона віддає кожній дитині частинку свого серця. Кожен урок Людмили Григорівни є унікальним, цікавим, натхненним, таким, який дає доступні знання учням. Учитель уміє заряджати дітей своєю позитивною енергією, завзяттям, а вони - вдало відкривають для себе нові сторінки у країні знань.

Іде цією дорогою Людмила Григорівна й розуміє, як багато ще треба їй зробити, щоб бути гідною поваги і любові її учнів.

Дзвенить дзвінок на урок… Він вкотре кличе її до творчості, а дітей – до знань. Вона ЩАСЛИВА!

М.Ф. Демчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Нетішинського НВК