Фролова Любов Федорівна

 Народилася в 1974 році в с. Клепачі, Славутського району, Хмельницької області. З відзнакою закінчила Путивльське педагогічне училище. Вищу освіту здобула в Глухівському державному педагогічному інституті.З 1999 року працює керівником гуртка «Початково технічного моделювання» Клубу «Юний технік».Нагороджена грамотами виконавчого комітету Нетішинської міської ради, міського відділу освіти, Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Почесною грамотою Хмельницької обласної державної адміністрації управління освіти і науки.

         Все світле, розумне добре проповідує справжній педагог. Де б не працювала людина, ким би  вона не була, вчитель залишається в її пам’яті на все життя.

         До таких педагогів належить Фролова Любов Федорівна. Творчий вчитель, вмілий організатор, тактовний педагог,  відданий роботі з дітьми.

З раннього дитинства маленька Люба хотіла бути вчителькою. Навчаючись в 6-8 класах, вона допомагала вчителям на групі продовженого дня: перевіряла у дітей уроки, гралася з ними в цікаві ігри, організовувала різні конкурси. Після закінчення школи вирішила вступити до Путивльського педагогічного училища. Працюючи вчителем початкових класів,  навчалася в Глухівському педінституті.

Любов Федорівна  є справжнім майстром своєї справи. Працюючи з дітьми, педагог виявляє та розвиває їхні здібності. Знайомить їх з народними традиціями і звичаями, навчає дітей відчувати красу, створену руками людини-митця, формує естетичний смак, уміння розуміти і цінити твори мистецтва, красу рідної природи. На її заняттях панує співтворчість між педагогом та вихованцем. Вихованці Любов Федорівни є учасниками та переможцями творчих конкурсів, змагань і виставок місцевого, обласного Всеукраїнського рівнів.

Педагог за покликанням, вона завжди в роботі. І  співає, і танцює, і залюбки грає з дітьми в різні ігри. Багато мудрості, терпіння, наполегливості, сили віддає Любов Федорівна дітям впродовж свого життя. Тому що діти для неї -  це велика радість. Без них не уявляє свого життя. Їй є для кого жити. На неї з нетерпінням чекають батьки, донечка Альонка,  студентка Вінницького медуніверситету. 

 Такого творчого керівника гуртка знають не лише в КЮТі, але й за його межами. Ось така вона - усміхнена, цілеспрямована, щира.

  С.Є. Сиваківська, методист КЮТ