Панчук Людмила Сергіївна

Народилася в м. Славута Хмельницької області в 1972 році. Навчалася у  Рівненському педагогічному інституті. Трудову діяльність розпочала ум. Ставуті. З 1999 року - керівник гуртка «Радіоспортивний» клубу «Юний технік»       м. Нетішин. Нагороджена грамотами виконавчого комітету Нетішинської міської ради, грамотами міського відділу освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради, грамотами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, почесною грамотою Хмельницької обласної державної адміністрації управління освіти і науки. Дипломом Всеукраїнського Державного центру позашкільної освіти.

          Радіоспортом Людмила Сергіївна почала займатися з дитинства. Беручи участь в різноманітних змаганнях, виконала норматив кандидата майстра спорту. Згодом захоплення стало професією. Панчук Людмила Сергіївна - саме та людина, яка зацікавлена в результатах своєї праці. Про це говорять численні перемоги її вихованців на обласних та Всеукраїнських змаганнях.

         Людмила Сергіївна є прикладом для наслідування, бездоганно знає матеріал, висококваліфікована, цікава людина. В спілкуванні з дітьми проста і доброзичлива, бо має відкрите і чуйне серце.

         На її гурткових заняттях діти вчаться самостійності, рішучості, вміння приймати рішення в нестандартних ситуаціях. Людмила Сергіївна вчить своїх вихованців відповідальності за власні вчинки та рішення.

         Панчук Людмила Сергіївна – це педагог, який постійно працює над інтелектуальним зростанням, постійним збагаченням, поповненням, удосконаленням знань. Підтвердженням цього є її вихованці-чемпіони України у радіоспорті.  Так 2010 року м. Кролевець Сумської області на Всеукраїнських змаганнях зі спортивної радіопеленгації її вихованці посіли третє командне місце.

Відданість справі, професійна творча майстерність і загальна людська культура викликають повагу і шану всіх, хто знає Людмилу Сергіївну.

  В.В. Нікітчук, директор КЮТ