Мичківська Євгенія Степанівна

 Народилася 20 квітня 1957р. в с.Межиріч на Острожчині.В 1980 році закінчила фізико-математичний факультет Рівненського педагогічного інституту. Трудову діяльність розпочала на Житомирщині. З 1986 року працювала в школах м.Нетішина. Вчитель вищої категорії. Старший вчитель. З 2005 року – головний спеціаліст управління освіти з питань школи

 Нас звела доля у вісімдесятих, у стінах середньої школи №2 м.Нетішина. А згодом, з дня відкриття нової, третьої школи, спільними зусиллями стверджували в освітньому просторі молодого міста енергетиків інноваційні починання новоствореного педагогічного колективу.

         Євгенія Степанівна Мичківська завжди викликала безумовну повагу оточуючих надзвичайною працездатністю, великим терпінням і вірою в учня. Її вирізняли тактовність і доброта. Яким би не був настрій, які б особисті проблеми не хвилювали, вчителька заходила до класу з відповідальністю і любов’ю.

         З 1995 року Євгенія Степанівна прийняла пропозицію очолити кафедру математики школи №4, яка в цьому році гостинно відчинила двері майже півтори тисячі учням. Умови нового сучасного закладу виявили ще один талант вчительки: вона створила кращий у місті кабінет математики.

         Вершиною вчительської професії є творіння Учителя. Якщо вчитель зміг вивести чиєсь життя із лабіринтів пошуку себе на шлях, що веде до школи, він зробив надзвичайну справу-довічну. Євгенія Степанівна Мичківська таку справу зробила: її учениця Сидоренко Вероніка обрала професійну стежку своєї вчительки. Вона, тепер Вишневська Вероніка Валентинівна, - вчитель математики загальноосвітньої школи №2 м.Нетішина.

         Вдячна Євгенії Степанівні за ту велику роботу, тягар якої несе на своїх плечах на посаді головного спеціаліста з питань школи відділу освіти виконавчого комітету міської ради.

З повагою, М.А. Моцик, начальник відділу освіти