Народилася 3 березня 1953 року в с. Жердя Чемеровецького району Хмельницької області. Закінчила Камянець-Подільський державний педагогічний інститут.

Трудову діяльність розпочала в с. Лісоводи Городоцького району. З 1983 працювала вчителем фізики в  ЗОШ І-ІІІст. №1, а з 2002 продовжила професійну діяльність в НВК. Вчитель вищої категорії, «Старший вчитель».

 

Найкраще, що є в житті, - можливість займатися справою, яка того варта. Так вважає Галина Вікторівна, прекрасний педагог, людина великої душі.   В ній органічно поєднується внутрішня краса з життєвою мудрістю і професіоналізмом, умінням і бажанням працювати. У кожній дитині вона уміє знаходити й розвивати все позитивне. Її переконання: здібності – це можливості людини до виконання діяльності, які потрібно розвивати, що з великим задоволенням вона і робить.

Галина Вікторівна належить до тих щасливих вчителів, до яких тягнуться діти, люблять і поважають їх.

Вчителька творчо ставиться до своєї праці, прагне, щоб уроки не повторювалися, урізноманітнює форми  роботи, вміло добирає завдання, які були б пов’язані з фізичним експериментом.

 На її уроках панує щире спілкування, доброзичливість, прагнення до взаєморозуміння, пошуки прийомів ефективної співпраці.

Педагог вибудовує свою професійну діяльність так, щоб вихованці  не лише отримали глибокі  та системні знання з предмета, а й стали розвиненими особистостями, здатними творчо й критично мислити, інтерпретувати здобуті знання у різних ситуаціях та застосовувати їх у реальному житті, вміти швидко орієнтуватися у сучасному інформаційному просторі.

Глибина наукового мислення  вчительки спонукає її до постійного пошуку інноваційних форм та методів співпраці з учнями.

Постійне піклування про те, щоб викликати в учнів живий інтерес до навчання, дає високі результати в олімпіадах і конкурсах.

Її учні є неодноразовими учасниками і призерами олімпіад з фізики різного рівня.  Дяченко Михайло, учень 9 класу НВК «Нетішинська ЗОШ І-ІІст. та ліцей», отримав диплом третього ступеня у ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики у 2010році.

 Галина Вікторівна - це уособлення відданості справі, професіоналізму, прагнення до досконалості.

                                О.В. Петрук, методист МК відділу освіти