Центральному фізкультурно-спортивному клубу «Атом України» виповнилось 15 років від дня заснування. Спортивний клуб в зазначеному періоді спільно з колективами фізкультурних організацій атомної енергетики та промисловості України провів значну роботу по залученню працівників та членів їх сімей до активних занять фізкультурою і спортом; організації активного дозвілля та підтримки здорового способу життя; підготовки висококваліфікованих спортсменів та резерву для збірних команд з багатьох видів спорту. Принаймні одна із складових ЦФСК «Атом України» - колектив Хмельницької АЕС – плідно працює на ниві прищеплення здорового способу життя, досягнення значних спортивних результатів тощо.  Наші спортсмени не тільки  чемпіони європейських та світових першостей, але й учасники Олімпіади. В колективі виплекано когорту заслужених майстрів спорту, заслужених тренерів України тощо.

Президія ЦК «Атомпрфспілки з нагоди 15 річниці своїм рішенням відзначила Галину Василівну Бабаєву -  інструктора-методиста КДЮСШ ППО ВП ХАЕС-  та багаторазового чемпіона та призера Всеукраїнських спартакіад трудящих з пауерліфтингу  та армреслінгу Ігоря Олександровича Абрамовича грамотою «Атомпрофспілки».  Крім того за сумлінну плідну працю, активну профспілкову роботу Почесною грамотою Федерації профспілок України нагороджено старшого тренера з боротьби самбо КДЮСШ ППО Хмельницька АЕС Геннадія Васильовича Горохова і голову первинної профспілкової організації Михайла Володимировича Гука.

Атомпрофспілка вийшла з клопотанням до Міністерства України у справах молоді, сім’ї та спорту та Центральної ради ФСТ «Україна» про нагородження кращих фізкультурних працівників, активістів, ветеранів спортивного руху та провідних спортсменів Атомпрофспілки за багаторічну плідну працю та у зв’язку з відзначенням 15-річчя заснування ЦФСК «Атом України».

Відзнаками Міністерства у справах молоді, сім’ї та спорту  нагороджені:

Валерій Леонідович Кравчук - директор КДЮСШ ППО ВП ХАЕС - знаком «Почесний працівник фізичної культури і спорту України», Станіслав Араратович Балаян - директор СК «Енергетик» ВП ХАЕС – Почесною Грамотою Міністерства молоді, сім’ї і спорту України.

Центральна Рада  ФСТ «УКРАЇНА» відзначила Віталія Юрійовича  Карп’юка (на знімку)  -заступника директора СК «Енергетик» ВП ХАЕС - знаком  «За заслуги».

За   багаторічну   плідну   роботу   з   виховання   висококваліфікованих спортсменів, призерів  чемпіонатів світу, Європи, України, а також за підготовку резерву для збірних команд країни   нагороджена пам’ятним призом комплексна дитячо-юнацька спортивна школа профспілкового комітету ВП «Хмельницька АЕС» ( генеральний директор АЕС - М.С. Панащенко, голова профспілкової організації - М.В. Гук, директор школи - М.В.Кравчук).

лютий 2008