Вчителька математики та інформатики Людмила Олександрівна Бершеда народилась і виросла в Головлях Славутського району, де за­кінчила десятирічку. Була відмінницею навчання, заступником секретаря комсомольської організації школи. Далі студентські роки у Терно­пільському педагогічному інституті на факультеті математики та інформатики. Її другим захопленням став спорт. Була призером різних змагань в бігу на 100 та 800 метрів. Педагогічну діяльність розпочала у рідній школі, а 1997 року переїжджає в Нетішин. Трудиться у зош №3, а через деякий час у четвертій школі, викладає математику та інформатику. Її педагогічна діяльність відзначена першою категорією та грамотою обласного управління освіти.

Гордиться Людмила Олександрівна вихованцями, зокрема такими як Євген  Пітка, Артем  Погрібний, Ксенія Федотова, Любов  Несвіт,  Ольга Троцик, Артем Шкумат, Дар’я Замрачило, Марина Алєксєєва. Так Євген Пітка виборював друге місце в обласному етапі Малої академії наук (МАН), а Марина Алєксєєва відзначилась на місцевому рівні МАНу. Є «заслуги» і у інших її вихованців. Л.Бершеді  в радість працювати  з  обдарованими дітьми, бо разом  з  ними  прагне  самовдосконалення.

Вона сама для себе вважає за взірець першу вчительку Ганну Іванівну Сімчук.

Освітянська мрія Л.Бершеди - пробуджувати в дітях радість, почуття гордості з власної гідності. Підтримку своєї діяльності вона отримує від чоловіка Ігоря Петровича, який працює на ХАЕС в конструкторсько-технологічному відділі. А синочок Юрко намагається не зіпсувати імідж сім’ї, пристойно навчаючись в стінах четвертої школи.

Петро Шелепало

липень 2008